Loading

Car Information

  • Golf V 2.0 tdi

  • Motor: turbocharged diesel
  • Transmission : 5 speed auto
  • Vrata: 5
  • Godina proizvodnje: 2008
  • Potrošnja goriva : 6.0 l/100km urban
  • Snaga: 1110 PS (108 bhp) (81 kW)
    at 4200 rpm
40.00 € /for 1 day(s)

Golf V 1.9 tdi je prvenstveno praktičan automobil, a ovim modelom VW je po mnogima ostvario svoju želju namenjenu prošloj generaciji – automobil više klase zapakovan u mali gradski hatchback. Prilično je skup i kao nov i kao polovan, ali je odličan za vožnju i po mnogima najbolji među golfovima. Bilo je problema sa upravljačem, zupčastim kaišem i radom FSI motora na našim prostorima.

Golf V u odnosu na svog prethodnika, znatno poboljšao pouzdanost. Greške kod Golf 5 se javljaju veoma retko. Izbegavajte modele Golf V proizvedene do leta 2004. Ostali modeli su izuzetno efikasni. Golf V je izuzetno pouzdan automobil.

Sve četiri prethodne generacije Golfa su poznate pre svega po svojoj pouzdanosti i niskim troškovima održavanja. Nije ni čudo što uživaju ogromnu popularnost na tržištu polovnih automobila.

U ponudi je više verzija Golf V u kompaktnoj klasi verzije sa 3 i 5 vrata, tu su karavan i sedan verzijama (Bora). Minivan Golf Plus, koji se priključio niz 2005. Ponuda je proširena kabrioletom sa sklopivim metalnim krovom – Eos. Međutim, Volkswagen je ga je razlikovati od Golf V. Zbog veličine je svrstan između Golf i Passat. U 2006., porodica Golf V je porasla za još jedan model – CrossGolf, mali terenac.

Golf V je automobil koji je, uprkos prolasku godina i povlačenju iz proizvodnje automobil koji je još uvek moderan i udoban, pa svakako zanimljiva za one koji traže kompakt sa dobrim pedigreom. Njegova snaga je veliki izbor modela na tržištu polovnjaka, širok izbor motora i raznolik spektar karoserija. Ali, morate računati sa činjenicom da je tehnološki napredniji od svog prethodnika, a njeno održavanje može biti povezana sa većim troškovima.

U momentu pojavljivanja, Golf V je sledeći tradiciju svojih prethodnik, ponudio kvalitetne materijale, odličnu završnu obradu, solidnu ponudu unutrašnjeg prostora i sasvim pristojnu udobnost.

Što se cene tiče, dosta je visoka obzirom da je ovo jedan od najcenjenijih automobila na našem tržištu pa budite spremni na duže listanje oglasa dok ne naiđete na ono što vam odgovara. Da kažemo i da se VW potrudio što se ponude tiče, pa ima Golfova sa pogonom na svim točkovima, sa troja, petora vrata i sasvim dovoljnim izborom kako dizel tako i benzinskih motora.

Extras & Frees

Customer Information

Additional Information